Saturday, September 10, 2011

ΔΕΘ και προπαγανδα

Καλησπερα Ελληνιδες και Ελληνες. Οπως καταλαβατε το καλοκαιρι ξεσκιστηκα στις διακοπες και για αυτο δεν ασχοληθηκα με το blog.Οι Δημοσιοι Υπαλληλοι αλλωστε, το καλοκαιρι κωλοβαραμε αβερτα και αυτο ισχυει και για τους ανεπισημους σαν του λογου μου.
Ενιωσα ομως την αναγκη να μιλησω σημερα για να προετοιμασω τον κοσμο που θα βγει στου δρομους της Θεσσαλονικης για να ζητοκραυγασει υπερ του ηγετη μας. Θελω λοιπον να αποσαφηνισω κατι αρκετα σημαντικο, επειδη βλεπω για αλλη μια φορα την προπαγανδα να κυρηττει για αστυνομοκρατουμενη πολη και εγω δεν ξερω τι αλλες αριστερες μπουρδες.



Λοιπον καταρχην, συμφωνα με το δελτιο καιρου, το απογευμα στη Θεσσαλονικη θα εχει περιπου 28 βαθμους κελσιου, μπορει και 30 αμα μετρησουμε το Real Feel (καμια σχεση με τον Χατζηνικολαου, αναρωτιεμαι πως δεν το εχει πατενταρει αυτο ακομα). Οποτε τα σωματα ασφαλειας που θα περιβρεχουν τους πολιτες δεν θα το κανουν για να τους απωθησουν, αλλα για να τους δροσισουν. Οποιος εχει παει σε συναυλια το καλοκαιρι καταλαβαινει το σκεπτικο (εκτος αν εχει παει σε συναυλια των Πυξ Λαξ...εκει τους περιβρεχουν για να τους ξυπνησουν).

Δευτερον και πιο σημαντικο: Καποιοι εχουν δωσει την εντυπωση οτι στους δρομους της πολης θα δουμε οχηματα σαν αυτο:




ή αυτο:



Ψευδη! Ασυστολα ψευδη! Απο καλα πληροφορημενες πηγες, βρηκα την μοναδικη φωτογραφια απο την μοναδα που ειναι υπευθυνη για το κανονι νερου




-Πασχος

No comments:

Post a Comment